Sean Penn, İstanbul gecelerinde

Sean Penn, İstanbul gecelerinde

Dünya İnsani Zirvesi’ni takip etmek için İstanbul’a gelen Sean Penn, önceki akşam tura çıktı. Tek başına yemek yiyen oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dünyaca ünlü oyuncu Sean Penn, küresel insani yardım sisteminin masaya yatırıldığı Dünya İnsani Zirvesi için İstanbul’a geldi. Daniel Craig, Oscarlı aktör Forest Whitaker ve Ashley Judd gibi yıldızların katıldığı zirveyi takip eden Penn, önceki akşam Karaköy’de boy gösterdi.

16-05/25/penn2.Jpeg

Charlize Theron’la geçtiğimiz aylarda ilişkisini bitiren oyuncunun, yalnız geldiği İstanbul’da ilk durağı Akın Balık oldu. Yemek yiyen ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Penn, ardından Reina’ya geçti. Yarım saat kaldığı mekanda viski içip meyve yiyen oyuncu, kulübü deniz yoluyla terk etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN