Seda Akgül Balat'taki kafesini kapatmak zorunda kaldı

Seda Akgül Balat'taki kafesini kapatmak zorunda kaldı

FOX'ta sunduğu 'Ne Seninle Ne Sensiz' programına ara verilen sunucu Seda Akgül, geçen kış Balat'ta açtığı kafesini kapatmak zorunda kaldı.

'Sedosh Cafe' adını verdiği mekanının bütün eşya ve aksesuarlarını tek tek titizlikle seçen Seda Akgül, geçen cumartesi kafenin tabelasını indirip binayı boşalttı.

Şu günlerde Alaçatı'da tatil yapan sunucu, Medyatava'ya yaptığı açıklamada 'Mekanı iş yapmadığı için değil, işletmeci bulamadığı için üzülerek kapattığını' belirtti.

İleride yeniden cafe açmayı planladığını belirten Seda Akgül şöyle konuştu:

 "Çok güzel bir mekan yapmıştım. Eşyaları çok özel, içi müze gibiydi, yemekleri çok güzeldi. Ancak işletmeci bulamadım. Çırpındım ama kim geldiyse olmadı. Ben başında durduğumda çok iş yapmıştı. FOX'ta 5 gün canlı yayın olunca haliyle ilgilenemedim. Geçen cumartesi taşındım. Çok çok üzülerek kapattım. Tabii yeniden açmayı düşünüyorum ama bu kez bahçesi daha büyük ve daha yakın bir yer seçeceğim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN