Selen Sevigen ve Gökhan Özen boşanma kararını duyurdu | Selen Sevigen kimdir?

Selen Sevigen ve Gökhan Özen boşanma kararını duyurdu | Selen Sevigen kimdir?

Selen Sevigen ve Gökhan Özen boşanma kararı aldı. Bu kararı yazılı açıklama ile basın mensuplarına duyurdular. Gözlerden uzak bir yaşam süren ikilinin evlilikleri 6 yıldır devam ediyordu. Peki Selen Sevigen kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gökhan Özen ve 6 yıllık eşi Selen Sevigen boşanma kararını yazılı açıklama ile duyurdu. 2010 tılında evlenen çiftin ayrılık kararı sosyal medyada trend oldu. En çok merak edilen ise Selen Sevigen kimdir sorusu oldu. Peki Selen Sevigen kaç yaşında ve nereli? İşte merak ettikleriniz ve çiftin boşanma açıklaması...

"EVLİLİĞİMİZİ SONLANDIRMIŞ BULUNUYORUZ"

Bu kararlarını resmi bir açıklamayla duyurmayı tercih eden Gökhan Özen ile Selen Sevigen’in yazılı açıklaması şöyle:

“Değerli Basın Mensupları, Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz. Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz. Saygılarımızla.”

SELEN SEVİGEN KİMDİR?

1979 doğumlu Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, ABD'nin Kaliforniya Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti. Daha sonra İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve sinema eğitimi aldı. Bernard Hiller'dan ders alıp oyunculuk kariyerine başladı.

Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu yapan Selen Sevigen, O Şimdi Mahkum ve O…Çocukları isimli filmlerde rol aldı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı olan Selen Sevigen daha önce ismi futbolcu Tuncal Şanlı ile anılmıştı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Şarkıcı Gökhan Özen ile nişanlandılar. Babasının ısrarlarına rağmen politikaya atılmayan Selen, bir dönem yönetmen Abdullah Oğuz'un asistanlığını yaptı.

Bernard Hiller; George Clooney, Helen Mirren, Kate Hudson ve Jennifer Garner gibi oyuncuların da koçudur. 7 Temmuz 2010 da Gökhan Özen'le evlendi. Bu evlilikten 2 kız çocukları vardır.

16-11/16/selen-sevigen.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN