Sen Anlat Karadeniz Fikret kimdir? Fikret - Erdal Cindoruk kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Sen Anlat Karadeniz Fikret kimdir? Fikret - Erdal Cindoruk kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Sen Anlat Karadeniz Fikret kimdir? sorusu dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölüm ile sorgulanmaya başladı. Yazımızda Fikret karakterine hayat veren 'Erdal Cindoruk kimdir? Kaç yaşında, nereli? Fikret neden Vedat' yardım ediyor?' gibi soruların detaylarını bulabilirsiniz. İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde mafya babası Fikret hakkında merak edilenler...

Dün akşam yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ve Fikret karakteri sosyal medyada gündem oldu. Sen Anlat Karadeniz 22. bölümde Vedat'a yardım eden Fikret kimdir? Fikret'i canlandıran Erdal Cindoruk kimdir? Kaç yaşında, nereli? Dizinin yeni sezonunda Vedat'ın en zor anında ona yardım eden acımasız mafya babası Fikret hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde...

18-09/20/sen-anlat-karadeniz-fikret.jpg

SEN ANLAT KARADENİZ FİKRET KİMDİR? 

Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Dizide Vedat ölümden dönerken ona yardım elini Fikret uzattı. Fikret'e hayat veren oyuncu ise Erdal Cindoruk.  Sen Anlat Karadeniz’de bir mafya babası olan Fikret son derece acımasız birisidir. e hayat verecek. Sen Anlat Karadeniz de Fikret bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen tehlikeli bir mafya babasıdır. Fikret ve Vedat eski iki dosttur. Ama Fikret Vedat’a hapisten çıkınca neden onu karşılamadığını sorar ve sitem eder. Karadenizli olan Fikret aynı zamanda Feraset otelin sahibidir.

 

18-09/20/erdal-cindoruk-kimdir.jpg

ERDAL CİNDORUK KİMDİR? 

Sen Anlat Karadeniz dizisine yeni sezonda dahil olan oyuncu Erdal Cindoruk dizide acımasız mafya babası Fikret'i canlandırıyor. Adana Büyükşehir belediye tiyatrosu oyuncusudur. 1965 de Adanda’da doğan Erdal Cindoruk 53 yaşındadır. Caner Cindoruk’un amcasıdır. Son olarak O Hayat Benim dizisinde rol almış ve Salih karakterine başarı ile hayat vermiştir. Kızıl Elma dizisinde Hasan Kırımlı karakteri ile sevilmiştir.  Şefkat Tepe ve Sakarya Fırat yer aldığı önemli dizilerdendir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN