Sercan Aytepe kimdir? O Ses Türkiye 21 Ekim Sercan Aytepe Damla Damla dinle

Sercan Aytepe kimdir? O Ses Türkiye 21 Ekim Sercan Aytepe Damla Damla dinle

Sercan Aytepe kimdir? sorusu O Ses Türkiye 21 Ekim pazar akşamı yayınlanan bölümden sonra aranmaya başlandı. Vatandaşlar Sercan Aytepe Damla Damla dinlemek için gogle gibi arama motorlarında arama yapıyor. Hadise'yi O Ses Türkiye'de ağlatan yarışmacı Sercan Aytepe hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilir Sercan Aytepe Damla Damla dinlemek için linke tıklayabilirsiniz.

O Ses Türkiye yarışmacısı Sercan Aytepe kimdir? 21 Ekim akşamı 6. bölümü ile ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışmasında Sercan Aytepe Damla Damla dinlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.  Hadise'yi O Ses Türkiye yarıması sırasında ağlatan Sercan Aytepe Orhan Ölmez'in Damla Damla şarkısını  seslendirdi. Sercan Aytepe'nin seslendirdiği parça ve yarışmacının sesi hem Seda Sayan hem de Hadise üzerinde inanılmaz bir etki bıraktı. Hadise aşk sözlerinin ardından ağlamaya başladı. Hadise şarkı bittikten sonra 'bazı şarkılar vardır ki insana geçmiş anları hatırlatır' dedi. İşte Sercan Aytepe kimdir sorusunun yanıtı ve Sercan Aytepe Damla Damla şarkısı...

SERCAN AYTEPE KİMDİR? 

O Ses Türkiye yarışmasında Hadise'yi ağlatan Sercan Aytepe kimdir izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sercan Aytepe Aslen Ordu Fatsalıdır. 21 Yaşında olan Aytepe babası ile birlikte bir müzik merkezi işletiyor. Sercan Aytepe babasından dolayı küçük yaşlarda müzik ile ilgilenmeye başladı. Sercan Aytepe bir süre müzikten uzak durmasına rağmen müzikten ayrı kalamadı ve tekrar babası ile müzik merkezini işletmeye başladı. O Ses Türkiye yarışmacısı Sercan Aytepe halen Odu'nun Fatsa ilçesinde yaşıyor. 

ORHAN ÖLMEZ - DAMLA DAMLA

Damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle?
yoksa sen de taşıyamaz da döker misin beni yerlere?
yağmur olsam yağsam sana ıslatır mısın kendini benimle?
yoksa sen de dayanamaz da kaçar mısın en kuytu yerlere?

ya da bir gün düşsem kalsam yaşamaktan bir an yorulsam
en karmaşık hallerimde kalır mısın benimle birlikte?
yoksa sen de dayanamaz da kaçar mısın bambaşka ellere?

iyi günümde kötü günümde hayatımın her yerinde
aşk denilen bu resimde durur musun benimle birlikte?

yoksa sen de dayanamaz da gider misin bambaşka düşlere?

seviyorum seni desem
sever misin sen de bilmem
tutar mısın ellerimden
sana doğru düşersem

gözümün nurusun desem
sever misin sen de bilmem
tutar mısın ellerimden
sana sonsuz güvensem..

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?

Orhan Ölmez 1 Mayıs 1978 senesinde Manavgat'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan Orhan Ölmez Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, aranjör ve sunucudur.

Henüz 10 yaşındayken babasını kaybeden Orhan Ölmez, annesinin. Basından hediye gelen bağlama müzik kariyerine başlayan ve çeşitli mekanlarda sahne alan Orhan Ölmez, eğitimini de devan etmeyi ihmal etmemiştir. Üniversite eğitimini, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra TRT’nin Türk Halk Korusuna katılmış ve sesi ile besteleriyle ön plana çıkmayı başarmıştır. 

Bir çok enstrümanı çok iyi şekilde çalma yeteneğine sahip olan Orhan Ölmez, ilk albümünü 2003 senesinde çıkarmıştır. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ölmez Su Misali adı verdiği albümüyle çıkış yapmıştır

Son olarak 04 Kasım 2016 tarihinde evinin önünde beş yerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırılan Orhan Ölmez hayranlarını korkutmuştur. 

ORHAN ÖLMEZ'İN ALBÜMLERİ

2003 yılında Su Misali albümünü çıkarmıştır
2005 yılında Her Şeyin Farkındayım albümünü çıkarmıştır
2008 yılında Damla Damla albümünü çıkarmıştır
2011 yılında Orhan Ölmez albümünü çıkarmıştır
2012 yılında Orhan Ölmez 2+20 albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Türkü albümünü çıkarmıştır
2015 yılında Ya Olmasaydın albümünü çıkarmıştır
2016 yılında Adam ve Kadın albümünü çıkarmıştır

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN