Serdar Ortaç siyasete veda etti

Serdar Ortaç siyasete veda etti

Referandum sonuçları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözleriyle özellikle sosyal medyada çok konuşulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yaşadıklarından sonra siyasete veda ettiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda sandıktan 'evet' çıkmasının Türkiye'ye artılar katacağını savunarak, "Cumhurbaşkanımız benim dönemimin en güçlü lideridir" demiş ve "Erdoğan’dan iyisi yok. Ben Erdoğan’ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var? Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürk’ü hem de Erdoğan’ı seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanımlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanlış?" ifadelerini kullanmıştı.

Ortaç'ın bu ifadelerinden sonra ise sosyal medyada bir linç kampanyası başlatılmış ve şahsına hakaretler savrulmuştu.

BANA SİYASET SORMAYIN

Bu olaylardan sonra bir sokak röportajında kendisine tekrar siyasetle alakalı bir soru sorulunca da Serdar Ortaç isyan etti. "Ben birleştirici olmaya çalışmıştım" diyen Ortaç, "Bana siyaset sormayın, ben artık bu konularda konuşmuyorum" diyerek yaşananlara isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN