Seren Serengil tahliye oldu! Seren Serengil 3 gün zorlama hapsin ardından tahliye edildi.

Seren Serengil tahliye oldu! Seren Serengil 3 gün zorlama hapsin ardından tahliye edildi.

Gülben Ergen ile igridği polemik savaşını kaybeden Seren Serengil 3 gün zorlama hapis cezası için İstanbul Adalet sarayına giderek teslim olmuştu. Bugün (5 Şubat 2018) Seren Serengil tahliye edildi. 3 gün zorlama hapis cezasına mahkum edilen Seren Serengil Bakırköy kapalı kadın ceza infaz kurumunda yattı. 2 Şubat 2018 Cuma günü kendi ayağıyla gidip teslim olan sanatçı bugün (5 Şubat 2018) tahliye edildi.

Gülben Ergen'in ve ailesinin hakkında konuşmama yasağına uymayan ve tv programında eleştirilerine devam eden Seren serengil'e 3 gün zorlama hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Bu dava reddedilince Gülben Ergen tekrar bir aile mahkemesinme başvuru yaparak yeniden Seren Serengil'den davacı oldu. Bu sefer ceza onandı ve Seren Serengil 3 gün zorlama hapis cezasına mahkum edildi. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrasında ise herkes zorlama hapis nedir bunu merak etmeye başladı. 

Zorlama hapis nedir bununla ilgili haberimize gitmek için;

TIKLAYINIZ

18-02/05/seren-serengil.jpg

Seren Serengil bugün (5 Şubat 2018) 3 günlük zorlama hapis cezasının bitmesinin ardından tahliye edildi. 

Hakkında 3 günlük zorlama hapsi kararı çıkarılan Seren Serengil, geçtiğimiz cuma günü Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na giderek İnfaz Savcılığına teslim olmuştu. Yapılan işlemlerin ardından üç günlük ceza için Serengil, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmişti.

Cezaevinde 3 gün geçiren Serengil bugün sabah saatlerinde tahliye oldu. Tahliyesi sırasında basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Serengil’in suskunluğunu koruduğu görüldü. Açıklama yapmayan Seren Serengil, lüks bir otomobile binerek cezaevinden ayrıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN