'Sevda'nın Bahçesi' reyting kurbanı mı oldu?

'Sevda'nın Bahçesi' reyting kurbanı mı oldu?

TV8'de 23 Eylül Cumartesi günü yayınlanan programların izlenme oranları belli oldu. Kanal D'nin yeni dizisi "Sevda'nın Bahçesi" reytinglerde zirvenin uzağında kaldı.

Sibel Can ve Emre Kınay'ın başrolde yer aldığı "Sevda'nın Bahçesi' dizisi, dün akşam Kanal D ekranında ilk bölümüyle ekrana geldi. 23 Eylül Cumartesi reyting sıralamasına göre; Total'de 2,59 rating ve 7,62 share ile 9'uncu, AB Grubu'nda 2,91 rating ve 8,52 share ile 6'ıncı oldu.

Show TV'de yayınlanan 'Yeni Gelin' dizisi, Total'de birinci sıranın sahibi olurken, star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisi ikinci, 'Yeni Gelin'in özet bölümü ise üçüncülüğü aldı.

'Fazilet Hanım ve Kızları'nın zirveye çıktığı AB Grubu'nda, ikincilik fox tv'de ekrana gelen 'Kalbimdeki Deniz' dizisinin, üçüncülük ATV'deki 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN