Sıla ve Ahmet Kural fotoğrafı şaşırttı | Ahmet Kural ve Sıla barıştı mı?

Sıla ve Ahmet Kural fotoğrafı şaşırttı | Ahmet Kural ve Sıla barıştı mı?

Ahmet Kural ve Sıla fotoğrafı görenleri şaşırttı. Ahmet Kural ve Sıla barıştı mı? dedirten fotoğraf sosyal medyayı salladı. Sıla ve Ahmet Kural 8 aydır ayrıydılar. Peki Sıla kimdir? Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşanmıştı? İşte ikili arasında merak edilen her şey...

Sosyal medyada paylaşılan Ahmet Kural ve Sıla fotoğrafından sonra ayrılığın bittiği iddiaları gündem oldu.  Ahmet Kural ve Sıla barıştı mı? İkili arasında neler yaşanmıştı. Ahmet Kural kimdir? Sıla kimdir? sorularının yanıtı ve daha fazlası yazımızda.

Ayrılıkları ile sevenlerini üzen ikiliden sevindirici fotoğraf.... 8 aydır ayrı olan arda Kural ve Sıla sonunda barıştı. Evlenecekleri konuşulan çift 2018 yılının şubat ayında sebebini açıklamadan ayrılma kararı almıştı. Sıla, Ahmet Kural ile ayrılığının ardından sık sık saçlarının şeklini değiştirmesiyle gündeme gelmiş ve depresyonda olduğu iddia edilmişti. Ortaya çıkan fotoğraf görenleri şaşırttı.

SILA VE AHMET KURAL ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI? 

Sıla ile Ahmet Kural 2017 yılında aşk yaşamaya başlamış, evlenecekleri konuşulan çift 2018 yılının Şubat ayında ani bir kararla ayrılmıştı. Sıla ile Ahmet Kural'ın 8 aylık ayrılığı bitti. Çiftin barıştığı iddia edildi. Sıla ve Ahmet Kural, psikolog Esra Ezmeci'nin yazdığı psikolojik roman Süt Lekesi’nin tanıtım toplantısında bir araya geldi. Ahmet Kural ve Sıla etkinlikte karede fotoğraf verdi. Esra Ezmeci, Instagram hesabından söz konusu fotoğrafları “Kitaplar, her insanın hayatından, ruhundan parçalar barındırır. Her biri ayrı değer olan arkadaşlarımla bir araya geldik” notuyla paylaştı.

AHMET KURAL VE SILA BİRBİRİNİ SİLMİŞTİ

9 ay birlikte olan Sıla ve Ahmet Kural ocak ayında ani bir şekilde ayrılmıştı. Çiftin ayrılığı hakkında iki iddia ortaya atılmıştı. İddialardan birisi Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığıydı, diğer bir iddia ise ihanetti.

İkiliden bu konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi. Birbirlerini takipten çıkardılar, fotoğrafları sildiler. Daha sonra Ahmet Kural, Sıla'yı yeniden takibe aldı ama şarkıcı bu takibe geri dönmedi. Hatta Ahmet Kural'ı engelledi.

18-10/13/sila-kimdir.jpg

SILA KİMDİR? 

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır.  Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi uzerine çalışmıştır.

Sıla’nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşumuna zemin hazırladı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve “Sıla” dizisinin şarkısı olan ortak besteleri “Sıla / Töre” sayesinde tanışmıştır. Sıla’nın hemen ardından ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

18-10/13/ahmet-kural-kimdir.jpg

AHMET KURAL KİMDİR?

1982 yılında Kütahya‘da doğan Ahmet Kural, aslen Ankaralıdır. Emniyet müdürü babasının görevi nedeniyle birçok şehir gören Ahmet Kural çocukluğunu Kütahya, Nevşehir, Silopi, Karaman, Denizli gibi illerde geçirdi. Lise yıllarından itibaren tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Ahmet Kural, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünü bitirdi ve ardından Ankara’da Bilkent üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Ünlü oyuncu ayrıca, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de aldı.

Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil olan Ahmet Kural, tiyatro çalışmaları sürerken "Fikrimin İnce Gülü" ve "Evimin Erkeği" adlı dizilerde yer alarak televizyon sektörüne adım attı.  2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile paylaşmıştır.

Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le başrolleri paylaştı. 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi isimli filmde bir Bakanı canlandırmış, Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu adlı filmde de karga karakterinin seslendirmesini yapmıştır. Kardeş Payı” dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve 2015 yılının en çok izlenen filmi olan “Düğün Dernek 2: Sünnet” filminin başrollerini yine Murat Cemcir le paylaşmıştır. Ünlü oyuncu son olarak başrollerini  Murat Cemcir ile paylaştığı "Ailece Şaşkınız" adlı filme rol almıştır.

FİLM VE DİZİLERİ

2015 - Düğün Dernek 2: Sünnet

2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi

2014 - Kardeş Payı

2013 – Düğün Dernek

2012 – İşler Güçler

2012 – Behzat Ç.

2011 – Çalgı Çengi

2011 – Üsküdar’a Giderken

2010 – Elde Var Hayat

2010 – Memleket Meselesi

2010 – Mar

2009 – Ramazan Güzeldir

2009 – Bir Bulut Olsam

2009 – Kahramanlar

2008 – Güneşin Oğlu

2008 – Gazi

2007 – Evimin Erkeği

2007 – Fikrimin İnce Gülü

ÖDÜLLERİ

Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Erkek Komedyen Ödülü)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN