Sıla'nın avukatından açıklama: Tanıklar dinlenecek

Sıla'nın avukatından açıklama: Tanıklar dinlenecek

Oyuncu Ahmet Kural'dan darp gördüğü iddiasıyla savcılığa başvuru yapan şarkıcı Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir açıklamalarda bulundu. Epözdemir, "Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili. Bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek" dedi.

Sıla'nın avukat Rezan Epözdemir, Ahmet Kural ile ilgili yaptıkları şikayetle ilgili Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı.

Epözdemir, "Tanıklar, bir tanesi şoför. İkisi de olayı gördüğünü iddia eden, haber kanallarına da ulaşan; bizim müvekkilimize ulaşan iki hanımefendi. Başsavcılık makamı onları da dinleyecek birazdan" dedi.

'BİR KADININ SALDIRIYA MARUZ KALMASI KABUL EDİLEMEZ'

"Sıla’nın psikolojik durumu merak ediliyor" diyen Rezan Epözdemir, "Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez"  diye konuştu.

Kural'ın ifadesine önümüzdeki hafta başvurulmasını beklediklerini söyleyen Epözdemir, Başsavcı da olumlu olumsuz bir irade ortaya koyacaktır" dedi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN