Sıla'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Sıla'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Sıla'nın kendisini darp eden Ahmet Kural'la ilgili savcıya verdiği ifadeye ulaştı. Sıla, o gece yaşananları bir bir anlatırken bir de yalanlamada bulundu.

Şarkıcı Sıla, cumhuriyet savcısına verdiği ifadede Ahmet Kural’dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek üzere darp edildiğini söyledi. Kül tablası ile dayak yediği iddialarını ise yalanladı.

18-11/03/1.Jpeg

Sıla'nın savcıya verdiği ifadesinin en çarpıcı kısmı ise günlerdir kamuoyunda "kül tablası ile dayak yediği" bölümdü. Sıla, savcıya verdiği ifade bu iddiaları yalandı.

Ünlü şarkıcı Sıla darp olayından iki gün sonra özel bir hastaneden sağlık raporu aldı.

18-11/03/2.Jpeg

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nadir Arıcan, ‘Burada baş bölgesinde, yüzde, kollarda ve bacaklarda bir takım yaralanmalar tanımlanmış. raporlar çerçevesinde çok net sürüklenmiş ya da sürüklenmemiş demek çok doğru değil.’ dedi.

İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da Pazartesi günü savcının karşısına çıkacak ve Sıla'ya uyguladığı şiddet ile ilgili ifade verecek.

18-11/03/s3.png

18-11/03/4.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN