Sosyal medyada inanılması güç komplo teorileri

Sosyal medyada inanılması güç komplo teorileri

Mark Twain kendi ölüm tarihini nasıl tahmin etti? Birinci Dünya Savaşı'nın başlamasına sebep olan suikastte gizli bir mesaj mı var? ABD'li yazar Titanic'in batacağını henüz Titanic inşa edilmeden nasıl bildi? İşte sosyal medyanın en popüler komplo teorileri...

Amerikan Gotik edebiyatın öncülerinden Edgar Allan Poe, 7 Ekim 1849'da hayatını kaybetti. Ancak yazarın ölümünden yaklaşık 50 yıl sonra gerçekleşen bir olaya kitabında yer vermesi hala sırrını koruyan bir muamma. 

Kitapta gemileri batan kazazedeler hayatta kalmak için Richard Parker isimli bir çocuğu yiyorlardı. 46 yıl sonra benzer bir olay yaşandı ve kurtarılan kazazedeler benzer bir hikaye anlattılar. Bilin bakalım kurbanın adı neydi? Richard Parker! 

Mark Twain kendi ölüm tarihini tahmin etti! Ya yazar bunu biliyordu ya da milyarda bir olasılık gerçek oldu ve tahmini gerçek çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN