Survivor Eser West kimdir, kaç yaşındadır? Survivor 2017'de Eser West diskalifiye oldu!

Survivor Eser West kimdir, kaç yaşındadır? Survivor 2017'de Eser West diskalifiye oldu!

Eser West kimdir? Survivor 2017 sezonu büyük bir heyecanla başladı. Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki ödül yarışması kıyasıya mücadeleye sahne olurken Gönüllüler takımından Eser West diskalifiye oldu. Survivor 2017'de cuma akşamı oynanan ödül müsabakasının ardından şok bir gelişme yaşandı. Adada acil durum konseyini toplayan sunucu Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyum Eser West'in elendiğini duyurdu. Ayrıntılar ve daha fazlası haberimizde.

Eser West kimdir? Survivor 2017 ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Kıyasıya mücadele ve hırs savaşının sahnelendiği ödül oyununda kazan taraf Gönüllüler oldu. Önceki akşam gerçekleşen Konsey Gecesinde Eser West, ada şartlarına uyum sağlayamadığı ve açlığa dayanamadığı gerekçesiyle elendi. 

17-02/18/eser-west-kimdir-2704254-1487403858.Jpeg

Survivor 2017'de cuma akşamı oynanan ödül müsabakasının ardından şok bir gelişme yaşandı. Adada acil durum konseyini toplayan sunucu Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyum sağlayamayan bir yarışmacının elendiğini duyurdu. Bu yarışmacının gönüllüler takımında yer aldığını söyleyen Ilıcalı, bu ismin Eser West olduğunu bildirdi. Ilıcalı, Eser'in açlık sorununun üstesinden gelemediği için diskalifiye edildiğini ve bundan dolayı acil durum konseyinde yer almadığını açıkladı.

ESER WEST KİMDİR? SURVIVOR FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Peki, Survivor yarışimacısı Eser West kimdir? Survivor Eser kaç yaşında?Eser West, Survivor Gönüllüler yarışmacılarından biri oldu. Daha önce katılım gösterdiği evlilik programı sayesinde ünlenen ve Hande Yener'in klibiyle gündeme gelen Eser West, zorlu yarışmanın ilk bölümünden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Survivor’ın tanıtım fragmanında oldukça iddialı olduğu gözlenen Eser West kimdir, kaç yaşında? Tüm detaylar ve gelişmeleri sizler için derledik. 

17-01/22/eser-westin-kismetse-olur-eser-goz-rengi-nedir.jpg

Eser West, Survivor 2017 yarışmasına etki sağlamak için mücadele ediyor. Kanal D ekranlarının evlilik programı Kısmetse Olur'un sevilen yarışmacısı Eser West, Survivor 2017'de gönüllüler takımının başarısı için savaşacak. Eser West Gönüllüler takımında sportif faaliyetlerin pek olmadığı bir ekipde bu yönüyle de dikkat çeken bir isim.

Tanıdık simalardan olan Eser West, yarışmacıların hem zorlu parkurlarla hem de açlıkla mücadele etmek zorunda kaldığı Survivor ilk bölümünde hırslı bir mücadele ortaya koydu. Daha önce Kanal D ekranlarının farklı formatıyla adından söz ettiren evlilik programı Kısmetse Olur’un ilk sezonunda popüler damat adaylarından olan Eser West, Survivor Gönüllüler kadrosunun da önemli yarışmacılarından birisi.

17-01/22/d45as5das5as2a2sdas4751354185883c5601e92c-1485085338.jpg

'HERKES DAHA İDDİALI AMA...'

Survivor’ın tanıtım fragmanında ‘Herkes çok iddialı ama ben konuşmayı sevmiyorum.” Sözleriyle kendisi için eylemlerin önemli olduğunu vurgulayan Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenliğe bir süre ara verdi ve ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer aldı. 1.75 boyunda olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift, halk oyuyla birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti.

SEN GÜÇLÜSÜN, HER ŞEYİ YAPARSIN

Eser West’in Kısmetse Olur evinden birlikte ayrıldığı Cansel Çördük, sevgilisinin ıssız adaya gidişi ardından bir moral mesajı yayınladı. İnstagram paylaşımı yapan Cansel Çördük, sevgilisiyle birlikte paylaştığı fotoğrafın altına; “Canımın içi... kalbim hep seninle olacak biliyorum, seninki de benimle... sen güçlüsün her şeyi yaparsın.” Notunu düştü.

SURVIVOR 2017 İLK ÖDÜL OYUNU YAPILDI

TV8 ekranlarının vazgeçilmezi Survivor 2017'nin ilk ödül oyunu yapıldı. Ödülü alan takım ev alamayacak, ev kadrosu alacak. Ödül oyununda ilk puanı alan Ünlüler takımından Furkan Kızılay (havuç) oldu. İkinci puanı da ünlüler aldı. Seda Demir, ünlülere ikinci puanı kazandırdı. Skor 2-1 oldu, gönüllüler bir puan kazandı. Dördüncü oyunda Gönüllüler kazandı oyun berabere oldu. Beşinci oyunda İlhan Mansız faktörü kendini gösterdi. Ünlüler 3-2 öne geçti. Gönüller oyunu tekrardan berabere getirdi. Burçak'ın hızlı hamlesiyle oyun 3-3 oldu. Eser'in müthiş azmi ile Gönüllüler ilk defa öne geçti: 3-4. Oyun esnasında Furkan, rahatsızlık geçirdi. Kendine gelmesi epey bir vakit aldı. Burçak ile Gönüllüler ilk turu kazandı.  İkinci turda ilk oyunu kazanan Gökhan sayesinde Gönüllüler oldu. Başa baş mücadele puzzle'ı tamamlayan Gönüllüer'den Tuğçe kazandı 0-2 oldu.

Üçüncü oyunda Tarık'ın düşmesinden ötürü önde olan Ünlüler bir anda geriye düştü. Bu durumu fırsatı çeviren Ogeday takımına üçüncü puanını kazandırdı: 0-3. Denisa'nın hızlı çabalarıyla Gönüllüer müthiş bir fırsat ele geçirdi. Ünlüler takımından Serhat Akın kendini gösterdi ve oyun 1-4 oldu. Berna'nın hırslı mücadelesi sonucunda 2017 Surivor ödül oyununda kazanan taraf Gönüllüler oldu.

Eser West kimdir? Survivor 2017 sezonu büyük bir heyecanla başladı. Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki ödül yarışması kıyasıya mücadeleye sahne olurken Gönüllüler takımından Eser West diskalifiye oldu. Survivor 2017'de cuma akşamı oynanan ödül müsabakasının ardından şok bir gelişme yaşandı. Adada acil durum konseyini toplayan sunucu Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyum Eser West'in elendiğini duyurdu. Ayrıntılar ve daha fazlası haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN