Survivor Merve Aydın kimdir? Survivor Merve Aydın kiminle evlendi? Mehmet Akif kimdir?

Survivor Merve Aydın kimdir? Survivor Merve Aydın kiminle evlendi? Mehmet Akif kimdir?

Survivor Merve Aydın uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Mehmet Akif ile evlendi. Merve Aydın kimidir? Mehmet Akif kimdir? Survivor Merve Aydın kiminle evlendi? soruları merak edilmeye ve google gibi arama motorlarında aranmaya başlandı. İşte Survivor Merve Aydın ve nişanlısı Mehmet Akif hakkında merak edilen her şey...

Survivor Merve Aydın'ın evlilik haberi sonrasında 'Survivor Merve Aydın kiminle evlendi? Mehmet Akif kimdir? Survivor Merve Aydın kimdir?' soruları gündemde. Düğününden gelen ilk karelerden sonra Merve Aydın ve eşi  Mehmet Akif hakkında bilgiler de araştırılıyor.  Survivor'ın hırslı yarışmacılarından Merve Aydın ile ilgili her şeyi haberimizde bulabilirsiniz. 

Survivor Merve Aydın, dün akşam nişanlısı Mehmet Akif ile dünyaevine girdi. Survivor'un son sezonunda All Star takımında boy gösteren Merve Aydın'ın düğününe çok sayıda davetli katılım gösterdi. Survivor Merve'nin düğününden ilşk fotoğraflar soayal edyada paylaşıldı. 

Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan milli atlet Merve Aydın, uzun zamandır birlikte olduğu Mehmet Akif ile dünyaevine girdi. Milli atlet Merve Aydın, Mehmet Akif ile nikah masasına oturdu. Başta Survivor yarışmacıları olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı törenden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Ferman Toprak'ın sahne aldığı gecede Survivor son şampiyonu Adem Kılıççı, Cumali Akgül, Sema Aydemir, şarkıcı Gökhan Keser ve Ahmet Dursun'un renkli kareleri objektiflere yansıdı.

18-09/03/survivor-merve-aydin.jpg

MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbulBakırköy’de doğdu. Aslen Ordulu olan Survivor Merve, Özel Doğa AnadoluLisesi’nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

18-09/03/mehmet-akif-kimdir.jpg

MERVE'NİN NİŞANLISI MEHMET AKİF KİMDİR?

Merve Aydın Survivor'a gitmeden önce sevgilisi ile olan ilişkisini resmiyete döktü. Merve Aydın ve Mehmet Akif isimli nişanlısı aile arasındaki bir törenle 30 Eylül'de nişanlandı. Mehmet Akif instagram hesabından nişan haberlerini 'En güzel günüm.. En güzel hikayem... Adım, adım mutluğa' sözleriyle duyurdu. Merve Aydın nişanlandığı Mehmet Akif ile 2 yıldır sevgiliydi. Aydın gibi nişanlısının mazisinde de sporla dolu bir hayat var. Mehmet Akif bir dönem yeşil sahalarda top koşturmuş bir futbolcu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN