Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor 2017 başladı: Ogeday hırsı ile geceye damga vurdu

Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor 2017 başladı: Ogeday hırsı ile geceye damga vurdu

Survivor Ogeday Girişken kimdir? Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017 ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Ünlülüler ve Gönüllüler'in erzak için yarıştığı ilk yarışmanın galibi kim oldu? Heyecan fırtınası halinde geçen ilk bölüme hırsı ve çıkışları ile Ogeday Girişken damga vurdu. Peki, Survivor Ogeday kimdir? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde.

Survivor Ogeday Girişken kimdir? Heyecanla beklenen Survivor 2017 dün akşam başladı. Ödül oyunu çekişen Ünlülüler ve Gönüllüler ekibinin mücadelesi görülmeye değerdi. 21 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde Gönüllülerden Ogeday Girişkin hırsı ve performansı dikkatleri üzerine çekti. Peki Survivor Ogeday Girişken kimdir, nerelidir? Ayrıntılar haberimizde.

SURVİVOR OGEDAY KİMDİR?

Dün akşam TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ogeday önplana çıktı. Ögeday Girişken, tanıtım videosunda "Bizler kapalı kutu gibiyiz, onlar bizim ne yapabileceğimizi daha henüz bilmiyor" sözünü söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Dün gece Survivor 2017 başladı ve kapalı kutu açıldı. Gönüllüler, Ünlülere karşı büyük bir üstünlük sağlayarak iki ödülü de aldı. Geceye damga vuran isimlerden biri de Ogeday Girişken oldu. Hırsı ile dikkat çeken Girişken'in hayatına dair önemli bilgiler haberimizde.

17-01/22/5883c670a781b6109009b746-1485079246.jpg

Büyük bir mücadeleye sahne olan ödül yarışmasını kazanan Gönüllüler ekibi oldu. Gönüllüler arasında Eser West ile Ogeday Girişken yarışmayı kazanan önemli isimlerden oldu. Girişken'in hırsı ve performansı göz kamaştırırken, sabırlı tutumu dikkat çeken özelliklerden biri oldu.

SURVIVOR SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Gönüllüler arasında yarışacak olan Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992 İstanbul doğumlu. 2008 yılında kürek alanına giriş yapan sporcu, 8 yıldır kürek alanında kendini yetiştirmeye devam ediyor. Önceden yüzme, basket ve futbol alanında da çalışan Girişken, su sporlarına dair ilgisi olmasına rağmen çok fazla düşünmediğini, annesinin isteği üzerine başladığını dile getirdi.

17-01/22/survivor-ogeday-fotograflari-1.jpg

ONLAR BENİMLE YARIŞMAKTAN KORKSUN

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

17-01/22/93f9fe76541ee2fe23528463f1d01610-1485079304.jpg

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.

SURVIVOR İLK BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen ve heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2017'nin ilk ödül oyunu yapıldı. Ödülü alan takım ev alamayacak, ev kadrosu alacak. Ödül oyununda ilk puanı alan Ünlüler takımından Furkan Kızılay (havuç) oldu. İkinci puanı da ünlüler aldı. Seda Demir, ünlülere ikinci puanı kazandırdı. Skor 2-1 oldu, gönüllüler bir puan kazandı. Dördüncü oyunda Gönüllüler kazandı oyun berabere oldu. Beşinci oyunda İlhan Mansız faktörü kendini gösterdi.

Ünlüler 3-2 öne geçti. Gönüller oyunu tekrardan berabere getirdi. Burçak'ın hızlı hamlesiyle oyun 3-3 oldu. Eser'in müthiş azmi ile Gönüllüler ilk defa öne geçti: 3-4. Oyun esnasında Furkan, rahatsızlık geçirdi. Kendine gelmesi epey bir vakit aldı. Burçak ile Gönüllüler ilk turu kazandı.  İkinci turda ilk oyunu kazanan Gökhan sayesinde Gönüllüler oldu. Başa baş mücadele puzzle'ı tamamlayan Gönüllüer'den Tuğçe kazandı 0-2 oldu.

Üçüncü oyunda Tarık'ın düşmesinden ötürü önde olan Ünlüler bir anda geriye düştü. Bu durumu fırsatı çeviren Ogeday takımına üçüncü puanını kazandırdı: 0-3. Denisa'nın hızlı çabalarıyla Gönüllüer müthiş bir fırsat ele geçirdi. Ünlüler takımından Serhat Akın kendini gösterdi ve oyun 1-4 oldu. Berna sayesinde Gönüllüler ilk ödülün sahibi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN