Survivor Sema Apak, tek yumurta ikizi Seda'yı anlattı: 'Halka'dan çıkan kız gibi

Survivor Sema Apak, tek yumurta ikizi Seda'yı anlattı: 'Halka'dan çıkan kız gibi

Survivor 2017'nin iddialı yarışması Sema Apak, bu haftanın en iyi kadın yarışmacısı seçilince kırık ayak parmağına rağmen bu birinciliği almasına şaşırdığını belirterek, kendi tabiriyle 'evlerden ırak' tek yumurta ikizinden bahsetti. Apak "Çocukken başına hep bir şey gelirdi, aynı şey benim de başıma geliyor diye annem beni bağlardı. Çocukluğum hep bağlı geçti" dedi.

Survivor 2017'de, 22 puanla bu hafta en iyi kadın yarışmacı seçilen milli atlet Sema Apak'ın ikiziyle ilgili sözleri geceye damgasını vurdu. Acun Ilıcalı'nın Sema Apak'ın ismini söylemesinin ardından Apak çok şaşırdığını belirterek, yarışmada ilk kez ikizinden bahsetti.

İKİZİMİN BAŞINA NE GELİRSE...

Apak şunları söyledi:

"Benim evlerden ırak tek yumurta ikizim var. Halka'dan çıkan kız gibidir. Sürekli başına bir şey gelir ve benim çocukluğum hep bağlı geçti. Çünkü onun başına bir şey gelince benim de başıma geliyormuş diye annem beni hep bağladı. Ben buraya gelmeden önce ikizim sağ ayağının sağ tarafını kırdı. 'Teşekkür ederim' dedi. Hatta buraya geldim, 'Ne kadar da sağlam bir sağ ayağım var' dedim ama bu hafta ayak parmağım kırıldı. Nasıl yarışacağım diye çok sinirlenmiş, üzülmüştüm. O yüzden bu haftanın birinciliğini sevgili ikizime armağan ediyorum."

İkizinin adının Seda olduğunu belirten Sema Apak, Acun Ilıcalı'nın "İyi koşuyor mu?" sorusu üzerine "O da eski milli atlet" yanıtını verdi. Bunun üzerine Ilıcalı'nın "Belki seneye onu da alırız" sözleri üzerine Apak "Çok istiyor ama ben bu kadar zor bir yere gelmesini istemiyorum, kıyamam" yorumunu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN