Survivor Yiğit, eşi hakındaki yorumlara sinirlendi

Survivor Yiğit, eşi hakındaki yorumlara sinirlendi

Survivor 2017 yarışmasından elendikten sonra magazin gündemine düşen Yiğit İzik, sosyal medya hesabından eşiyle çekilmiş bir fotoğraf paylaşınca, yorumlar eksik kalmadı.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2017' yarışmasına erken veda eden Yiğit İzik, adadan ayrıldıktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkati çekiyor ...

İzmir'de yaşayan İzik, geçtiğimiz günlerde eşi Aslıhan Bilge İzik ile paylaştığı fotoğrafa gelen yoruma isyan etti. Bazı takipçiler eşini annesi sanmasının ardından İzik savunmaya geçti ve yeni bir paylaşım yaparak yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdı. 

Eşiyle beraber yeni bir fotoğraf yayımlayan Yiğit, "Bir Sabah uyanırsınız; ya bir 'keşke' sinizdir yada bir 'neyse'. Ve gün biter; ya 'her şey'sinizdir ya da'hiç kimse'. Ben onunla her şey olmayı seçtim. Kendimle ilgili eleştiriye her zaman açığım ama eşimle ilgili yorum yaparken herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

17-02/25/yihit.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN