The Crown dizisinde yeni kraliçenin ilk fotoğrafı yayınlandı

The Crown dizisinde yeni kraliçenin ilk fotoğrafı yayınlandı

Üçüncü sezon bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanan The Crown dizisinde Kraliçe Elizabeth rolündeki Olivia Colman’ın ilk fotoğrafı yayınlandı.

Netflix, The Crown dizisinin yeni sezonunda Kraliçe Elizabeth rolünde Olivia Colman’ı ilk kez gösterdi.

Önceki sezonlarda Claire Foy’un canlandırdığı rolü, üçüncü ve dördüncü sezonda Olivia Colman oynayacak.

Diziden paylaşılan ilk görselde Olivia Colman fincanından çayını yudumlarken görülüyor. Dizinin diğer oyuncuları ise fotoğrafta yer almıyor.

The Crown’ın üçüncü sezonunun 2019’da başlaması bekleniyor. Yeni sezonda Kraliçe Elizabeth ve kraliyet ailesinin 1970’li yıllarda yaşadıklarına odaklanılacak.

18-07/16/2-1531751789.jpg

Diğer oyuncularında da değişiklik yapılan dizide Prens Philip rolünde Tobias Menzies, Kraliçe’nin kız kardeşi Prenses Margaret rolünde de Helena Bonham Carter yer alacak. Prens Margaret’ın eşi Antony Armstrong-Jones’u ise Ben Daniels oynayacak.

Bu yıl en iyi dizi dahil olmak üzere toplam 13 dalda Emmy adayı olan The Crown’da Elizabeth’in gençliğini canlandıran Claire Foy en iyi kadın oyuncu adaylığı kazandı. Prenses Margaret’i canlandıran Vanessa Kirby ile Prens Philip’i canlandıran Matt Smith’in de en iyi yardımcı oyuncu dallarında adaylıkları var.

Dizide henüz genç Prens Charles’ı kimin canlandıracağına dair kesin bilgi olmasa da söylentiler bu role Josh O’Connor’ın getirileceği yönünde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN