The Walking Dead 7. yeni sezon ne zaman başlıyor? Artık "Turkcell TV+"ta | Dizi haberleri

The Walking Dead 7. yeni sezon ne zaman başlıyor? Artık "Turkcell TV+"ta | Dizi haberleri

The Walking Dead yeni sezon ne zaman başlayacak? Fenomen dizi The Walking Dead 7. sezonu "Turkcell TV+"ta yayınlanacak. Turkcell'in hem televizyon hem de mobil cihazlardan izlenebilen TV platformu "Turkcell TV+" ile her yerde diziyi seyredebilirsiniz. Peki The Walking Dead 7. yeni sezonun başlayacağı tarih belli oldu.

Turkcell'in hem televizyon hem de mobil cihazlardan izlenebilen TV platformu "Turkcell TV+", The Walking Dead'in 7. sezon bölümlerini yayınlayacak.  Televizyon dünyasının eğlence markası olarak görülen FOX, sevilen FX dizisi The Walking Dead’in 7. sezon tarihini açıkladı. 22 Temmuz akşamı 7. sezonun ilk fragmanı yayınlanan The Walking Dead, 24 Ekim’de tüm dünya ile aynı anda 125 farklı ülkede yayına girecek.  The Walking Dead fragmanı haberimizde.

THE WALKİNG DEAD YENİ SEZON FRAGMANI

 Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, yayına girdiği 2010'dan bu yana dünyada en çok izlenen diziler arasına giren The Walking Dead'in 7. sezon bölümleri "Turkcell TV+"tan izlenebilecek.

Dünyayla aynı anda "Turkcell TV+" platformunda birinci bölümü yayınlanacak olan The Walking Dead, 24 Ekim Pazartesi Amerika yayınından 4 saat sonra "TV+" ekranlarında olacak. Dizinin yeni sezon bölümleri, her hafta Amerika yayınından hemen sonra "Turkcell TV+"ta yer alacak.

SON BÖLÜM NİSANDA

Hikayesi aynı adlı çizgi romana dayanan fantastik dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan bir zombi salgınıyla oluşan kaos ortamını ve bu ortamda her şeye rağmen hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Bu sezonda da 16 bölüm olarak çekilmesi planlanan The Walking Dead'in 7. sezonun son bölümünün 2 Nisan 2017'de yayınlanması öngörülüyor.

Gerçek çoklu ekran deneyimi sunan "Turkcell TV+" ile kullanıcılar The Walking Dead dizisini televizyonlarının yanı sıra cep telefonları, tabletleri ve bilgisayarlarıyla da istedikleri yerden izleyebilecek.

DİZİNİN HİKAYESİ

The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikayesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır. Dizinin başrolünde, geçirdiği bir kaza sonrası girdiği komadan beklenmedik biçimde uyanan ve artık tüm dünyaya George A. Romero'nun korku filmlerindeki zombileri andıran etobur "aylaklar"ın egemen olduğunu keşfeden şerif yardımcısı Rick Grimes rolüyle Andrew Lincoln yer almaktadır. Grimes, bulunduğu hastahaneden ayrılarak, ailesini bulmak için yola koyulur ve yol boyunca, bu yeni dünya düzeninde sağ kalmayı başarabilmiş ve kendisi gibi yaşam savaşı veren diğer birçok kişiyle karşılaşır ve yola onlarla devam ederek, kendi grubunu oluşturur.

16-10/22/walking-dead.jpg

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikayenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan olan Rick Grimes'tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, yaşam mücadelesi verenler bu grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN