Tinder’ın mecnunu sevdiğine kavuştu

Tinder’ın mecnunu sevdiğine kavuştu

ABD’de yaşayan 22 yaşındaki Josh Avsec ve 21 yaşındaki Michelle Arendas 2014 yılında popüler mobil çöpçatanlık uygulaması Tinder üzerinden konuşmaya başladı. Yıllar sonra mesajlaşmaları olay oldu. .

 İlk mesaj o yılın Eylül ayında Josh’dan geldi. Michelle, Josh’un mesajına yaklaşık iki ay sonra ‘şarjım bitmişti’ cevabını verdi. Bu mesajdan sonra ikili birbirlerine sadece birkaç ayda bir fakat konuşmanın devamı niteliğinde mesajlar atmaya başladı.

Michelle’e üç ay sonra ‘kusura bakma duştaydım’ yazan Josh şakalaşmanın fitilini ateşlemiş oldu. Birbirlerine ‘yoğun programlarından’ dolayı aylar sonra cevap yazan iki gencin konuşmaları internet dünyasının gündemine oturdu. Avsec, paylaştığı ekran görüntüsünün altına “Bir gün bu kızla buluşacağım ve bu bir efsane olacak. Yazışmalarımızın tarihine dikkat” diye yazdı.

17-07/28/xdf-1501192623.jpg

Sosyal medyada adeta günün konusu olan ikili için Tinder geçtiğimiz haftalarda devreye girmiş ve dünyanın her hangi bir yerinde tatil yapmaları için uçak bileti önermişti. Sosyal medyanın buluşmaları için adeta seferber olduğu ikili  ‘Good Morning America’ programında, kendilerini ayıran bir paravanın iki tarafında bir araya getirildi. Paravanın ardından çıkarken “Michelle, nihayet seninle buluşmak harika,” derken, Michelle de “Böyle güzel bir şakayı berbat edemeyecek kadar inatçıydım!” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN