Topuklu ile Dans İstanbul'da

Topuklu ile Dans İstanbul'da

Dünyaca ünlü koreograf Yanis Marshall, Dedeman İstanbul’un ev sahipliği yapacağı “Topuklu ile Dans” atölyesi için İstanbul’a geliyor. Türkiye’de dans severlerin hayallerini gerçekleştiren Dansfabrika aracılığı ile 31 Temmuz tarihinde Dedeman İstanbul’da dans tutkunları ile buluşacak Yanis Marshall; her seviyeden katılımcıya topuklu ile dansın inceliklerini gösterecek.

Fransa doğumlu dünyaca ünlü dansçı ve koreograf Yanis Marshall, dünyayı kasıp kavuran “Topuklu ile Dans” atölyesi için İstanbul’a geliyor. Dansfabrika’nın düzenlediği ve Dedeman İstanbul’un ev sahipliği yaptığı atölye 31 Temmuz Pazartesi akşamı saat 18.00 ve 20.00 olmak üzere iki oturum olarak düzenlenecek.

ERKEN KAYIT SON TARİHİ: 23 TEMMUZ

Dans tutkunlarının hayalini gerçekleştirecek bir buluşma olacak “Topuklu ile Dans” workshop’u için rezervasyonlar başladı. 16 yaş ve üzeri her seviyeden katılımcıya açık workshop için ön satış ve erken kayıt son tarihi ise  23 Temmuz. İki ayrı oturum olarak saat 18.00 ve 20.00’da gerçekleşecek workshop’larda Yanis Marshall iki farklı koreografi eğitimi verecek.


1989 Fransa doğumlu olan Yanis Marshall, 2014 Britain’s Got Talent yarışmasının finalistlerinden biri olarak dünyaca ün kazandı. Dancing with the Stars’ın Fransız versiyonunda sanatsal koç olarak görev alan Yanis Marshall, ayrıca Ukrayna’nın So You Think You Can Dance yarışmasında ve Las Vegas’taki Cirque du Soleil’s Zumanity Show’da koreograflık yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN