Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel'in final yemeğine katılmadı

Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel'in final yemeğine katılmadı

'Cesur ve Güzel' ekibi, dizinin önceki akşam yayınlanan final bölümünü Akatlar’daki bir mekanda birlikte izledi. Geceye başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün katılmadı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı “Cesur ve Güzel” dizisinin ekibi, önceki akşam Akatlar’daki bir mekanda final yemeği yedi. Kıvanç Tatlıtuğ, mekana eşi Başak Dizer’le geldi. İşletmeci sevgilisi Umut Evirgen’in tutuklanması nedeniyle morali bozuk olan Tuba Büyüküstün ise yemeğe katılmadı.

17-06/24/kiv.jpg

Evirgen ve Büyüküstün’ü Emirgan’da birlikte görüntüleyen Kelebek muhabiri İsmail Bayrak’ın fotoğraf makinesi gasp edilmiş, olayın ardından Evirgen ve iki çalışanı tutuklanmıştı.

17-06/24/ki.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda sürprizlerinin olduğunu söyledi: “Yeni projeler var, bunlardan biri de Amerika’da çekeceğim film”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN