Tuba Ünsal'ın çocuklarının dadısı kaçtı

Tuba Ünsal'ın çocuklarının dadısı kaçtı

Güzel oyuncu Tuba Ünsal çocuklarının dadısıyla ilgili şok edici bir not paylaştı. Sosyal medya üzerinden durumu paylaşan Ünsal, dadısının kocaya kaçtığını iddia etti.

Tuba Ünsal, şimdiye kadar hiçbir ünlünün yaşamadığı ilginç bir bakıcı sorunuyla karşı karşıya kaldı. İki çocuk annesi güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocuklarının dadısının kocaya kaçtığını duyurdu.

Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Ünsal, "Dadısı kocaya kaçan çift... Ciddiyim. Ansızın ortadan kayboldu kendisi. Ve bizim Sabah 6’da mesaimiz başlıyor. Allahtan ev sahibemiz var. Kendisi sayesinde bir saat evden ayrıldık. Analarımızın döneminde ne zormuş çocuk bakmak, biz zilliler bakıcılar, temizlikçiler oh" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN