Türkan Şoray'ın ikinci böbreğinde de Cushing sendromu çıktı

Türkan Şoray'ın ikinci böbreğinde de Cushing sendromu çıktı

Yeşilçam’ın Sultan’ı Türkan Şoray’ın ikinci böbreğinde de Cushing sendromu rahatsızlığının başladığı ortaya çıktı.

Yeşilçam’ın Sultan lakaplı usta ismi Türkan Şoray, geçtiğimiz gün düzenlenen bir şarkı yarışmasının finaline katılmış ve son dönemde aldığı kilolarla dikkat çekmişti. Türkan Şoray’ın fazla kilolarının rahatsızlığından kaynaklandığını açıklayan menajeri Bircan Silan şunları söyledi:

HASTALIĞI İKİNCİ BÖBREĞİNE DE SIÇRADI

“Türkan Şoray iki yıl önce Cushing Sendromu nedeniyle Prof. Dr. Nihat Yavuz tarafından ameliyat edilmişti. Hastalığın ikinci böbreğinde de nüksetmesinden dolayı Dr. Refik Tanagöz tarafından tedavisine başlandı. Bu vücutta çok fazla kortizon salgılanmasına neden olan bir hastalık”

Cushing Sendromu, kortizol hormonunun olağanın üstünde bir düzeyde olduğu durumlarda ortaya çıkan belirtiler bütünü. Cushing sendromunun alışılmış nitelikleri kilo artması, obezite, kan basıncının artması (hipertansiyon), ve derinin zayıflaması sonucu oluşan çizgilerdir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN