Modacı Abdulselam Dalmış dizileri de giydiriyor

Modacı Abdulselam Dalmış dizileri de giydiriyor

Dizilerde giyilen kıyafetler artık yeni bir moda sektörü yarattı. Gençler dizileri seyrederken aynı zamanda oyuncuların da ne giydiğini dikkatle izliyor. Oyuncular ise performanslarının yanı sıra giydiği kıyafetleri ile de gündem oluyor. Peki bu oyuncuları kim giydiriyor. Popüler dizilerin kıyafetlerini hazırlayan Abdulselam Dalmış o isimlerden biri...

Burada Türkiye’nin en hızlı gelişen moda markalarından biri olan Rimena öne çıkıyor. Firma başta Peri Masalı, Meryem, Savaşçı, Bahtiyar Ölmez, Siyah İnci, Altın Tepsi, Kanatsız Kuşlar, Aşk ve Mavi ve İçerde gibi reyting rekorları kıran bir çok dizide oyuncuların kıyafetlerini özenle hazırlamış. 

Rimena’nın kurucusu ise genç bir isim olan moda tasarımcısı Abdulselam Dalmış… Her geçen gün trend çizgilere imza atan Rimana’da Dalmış’a deneyimli ve uzman bir kadro eşlik ediyor. Klasik modellerden çok avant garde, kadın hayal gücüne meydan okuyan elbiseler tasarlayan Dalmış 2014 yılında İngiltere Oxford’da da ‘EN İYİ GİRİŞİMCİ’ ödülüne layık görülmüş.

Türkiye pazarında başarılı bir şekilde faaliyet gösteren ve yurtdışına moda pazarlayan şirket aldığı bir çok çok sayıda ödülle de öne çıkıyor. 

2014’te Bosna Hersek Kültür Magazin Dergisi Diogen tarafından ‘Kültürel Tasarım Ödülü’ verilen, 2016’da Barcelona’da Dünya İş Konseyi tarafından düzenlenen organizasyonda da ‘Yılın en iyi moda tasarımcısı’ seçilen Dalmış hedefinin dünya markası olmak olduğunu söylüyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN