Uğur Yücel çekim esnasında tabutun içinde fenalaştı

Uğur Yücel çekim esnasında tabutun içinde fenalaştı

'İçerde' dizisinin geçen haftadaki bölümünde tabutun içine giren oyuncu Uğur Yücel'in tabut sahnesinde zor anlar yaşadığı ortaya çıktı. Yücel, tabuta girince fenalaştı.

İçerde'nin geçen hafta yayınlanan bölümünde 'Celal Baba' rolünü canlandıran Çetin Tekindor'un, düşmanı 'Kudret'i Uğur Yücel'i diri diri mezara gömmesi izleyenleri şoke etmişti.

Polis olan Mert'in Celal'in muhbiri olduğunu çözen Kudret ikilinin birlikte çalıştığını fotoğraflayabilmek için Oyun kurdu. Kudret'in planını önceden öğrenen Celal, düşmanını hüsrana uğratarak oyununu bozdu.

Celal, Kudret'i canlı canlı tabuta koyduktan sonra mezara gömdü. 

TABUTTA FENALAŞTI

5 kez tekrarlanan bu sahnede soğuk terler döktüğünü söyleyen Uğur Yücel ''Kapalı ve dar yerde kalma korkum var.  Üzerime bir de toprak atılınca fenalaştım. Canlı canlı tabuta girmek ne fena bir şeymiş'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN