Usta sanatçı Ferdi Merter hastaneye kaldırıldı

Usta sanatçı Ferdi Merter hastaneye kaldırıldı

Usta sanatçı Ferdi Merter, Hacettepe Nöroloji bölümünde yoğun bakıma alındı. 79 yaşındaki oyuncunun acil kana ihtiyacı olduğu belirtildi.

Kiralık Aşk', 'Acı Hayat' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi son yılların fenomen dizilerinde canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan Ferdi Merter'den üzücü haber... 79 yaşındaki oyuncu, yoğun bakıma alındı.

Ferdi Merter’in kızı Almula Merter, babasının yoğun bakımda olduğunu belirtyerek, acil kan çağrısında bulundu: Hacettepe Nöroloji bölümünde yatmakta olan Ferdi Merter için 10 ünite Arh+ kana ihtiyaç var. 

"HAYATIMIN ZOR PAYLAŞIMLARINDAN BİRİ”

Almula Merter, sosyal medya paylaşımında, “Hayatımın zor paylaşımlarından biri. Babam yoğun bakımda. Her türlü kan grubu kabul ediliyor. Hastane dönüşüm yapıyor. Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum, yaşıyoruz ailemle. Desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN