Yağız Sözmen Kimdir? Paris Versay Sarayı'nda düğün yapan Yağız Sözmen ne iş yapar?

Yağız Sözmen Kimdir? Paris Versay Sarayı'nda düğün yapan Yağız Sözmen ne iş yapar?

Yağız Sözmen Kimdir? Paris Versay Sarayı'nda düğün yapan Yağız Sözmen ne iş yapar? soruları magazin dünyasının gündeminde. İşte Paris'te sadece Türkiye'den 300 kişinin katıldığı bir düğünle evlenen Yağız Sözmen hakkında merak edilen her şey...

Haberimizde Paris'te yaptığı düğünle gündeme gelen 'Yağız Sözmen Kimdir? Paris Versay Sarayı'nda düğün yapan Yağız Sözmen ne iş yapar?' sorularının detaylarını bulabilirsiniz. Yağız Sözmen ile iş adamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir Versay Sarayı'nda yaptığı düğün için hiç bir masraftan kaçınmadı. İşte magazin dünyasının konuştuğu düğün ve Yağız Sözmen hakkında merak edilen her şey...

18-09/08/yagiz-sozmen.jpg

YAĞIZ SÖZMEN KİMDİR?

İş adamı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen, ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çeşitli üst düzey yöneticilik tecrübeleri bulunan Ali Sözmen, otelcilik sektörü için endüstriyel mutfak ve çamaşırhane çözümleri konusunda öncü firma olan MAKPA'yı 1982 yılında kurdu. İki dönem TUSID (Turkish Kitchen and Laundry Manufacturers Association) başkanlığı yaptı ve halen bu derneğin Yönetim Kurulu Danışman üyesi. Geçmişte EFEDA (European Food Services Association) başkanlığı yaptı ve kendisine NAFEM (North American Association Of Food Equipment Manufacturers) tarafından Doktora ünvanı verildi.

PARİS'TEKİ DÜĞÜNÜN DETAYLARI

The Sofa Hotel'in ortağı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen ile işadamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir, bu akşam Paris'teki tarihi Versailles Sarayı'nda düzenlenecek dillere destan düğünle dünyaevine girdi. Türkiye'den 300 davetlinin katıldığı gösterişli düğün hala konuşuluyor. Büyük bir gizliliğin hakim olduğu düğün için Sözmen Ailesi, para saçtı. Maliyetinin 5 milyon eurodan fazla olduğu konuşulan düğün için Türkiye'den özel olarak 10 kişilik fotoğrafçı ekip Paris'e gitti.

ÜÇ GÜNE ÜÇ GELİNLİK GİYDİ

Çift, düğünden önceki gün misafirler için Rodin Müzesi'nde ''Hoş Geldiniz'' yemeği düzenledi. Üç gün süren düğün için gelin Yasemin Sengir, üç ayrı gelinlikle misafirlerin karşısına çıktı ve ayrıca Türkiye'den de 10 ayrı fotoğrafçı getirildi.

BÜTÜN HİZMETLER VIP

Sözmen Ailesi, aralarında Arzu-Ömer Sabancı ile oğulları Hacı ve Hakan, Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan ile kızları Pırıl'ın da olduğu konuklarından düğünde sosyal medyadan fotoğraf paylaşmamalarını rica etti. Çalışanlara da düğünden paylaşım yapmamaları için sözleşme imzalatıldı. Sözmen Ailesi düğün öncesinde de Four Seasons Hotel'de ağırladıkları misafirlerine VIP araçlarla şehir turu attırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN