Yananın halinden Kemal Sabah anlar

Yananın halinden Kemal Sabah anlar

Henüz 9 yaşındayken yüksek gerilim hattına kapılması sonucu vücudunun büyük bölümü yanan genç sanatçı, çocukları yangın ve elektrik tehlikesinden korumaları konusunda ebeveynleri uyardı.

İlk single'ı Farzet ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Kemal Sabah, bir taraftan da farkındalık mesajları ile çocukları elktrik ve yangın tahlikesinden korumaya çalışıyor... 9 yaşında yüksek gerilim hattına kapılınca vücudunun büyük bölümü yanan Kemal Sabah, ancak 3 günü komada geçen 1 yıllık bir tedavi sürecinin ardından toparlanabildi. Yaşadığı acı günleri dayanıklılığı ve ailesinin desteğiyle atlatan genç sanatçı, ''Parmağımızı mumun üstüne tutarken bile canımız acıyor. Komple vucudum yandığında neler hissettiğimi kelimeler ile anlatamam'' dedi. 

BAŞKA ÇOCUKLAR YANMASIN

Yaşadığı zorlukların ardından bu konuda aileleri bilinçlendirmeyi kendine görev edinen Kemal Sabah, sosyal medya hesabından sık sık farkındalık mesajları yayınlıyor. Akhisarlı sanatçı, Instagram hesabından paylaştığı son mesajında da “Kara kış kapıda! Bu kış yuvalar ve çocuklar yanmasın. Çocukları ateşten uzak tut, bilinçlendir! Ebeveynlere...” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN