Yarışmacı ile Beyaz arasında ilginç diyalog

Yarışmacı ile Beyaz arasında ilginç diyalog

TV8'de ekrana gelen O Ses Türkiye'nin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Beyazıt Öztürk ile bir yarışmacı arasında geçen ilginç evlilik diyaloğu izleyenleri kahkahaya boğdu.

O Ses Türkiye'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında tüm jüri üyelerini döndüren performans dikkat çekiyor. Seda Sayan yarışmacıyla ilgili "Sağlam okudu" yorumunu yapıyor. O Ses Türkiye jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk, "Burada herkesin kaderi var. Şu düğmenin ucunda, bastın döndün, hayat değişiyor bir anda" yorumunu yapıyor.

Beyazıt Öztürk, sesini beğendiği bir yarışmacıya daha önce düğünlerde şarkı söyleyip söylemediğini sordu.

'BENİ SEÇERSEN DÜĞÜNÜMDE ÇIKABİLİRSİN'

Yarışmacı 'Hayır' yanıtını verince şovmen, ''Eğer beni seçersen benim düğünümde çıkabilirsin'' dedi.

Yarışmacı bu teklif karşısında ''Öyle bir şey olsa çok beklemez miyiz?'' şeklinde karşılık verince stüdyodakiler kahkahaya boğuldu.
Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye jüri üyelerine takıldığı anlar da 13. bölüme damga vuracak gibi görünüyor. O Ses Türkiye yeni bölümüyle cumartesi saat 20:00'de TV8'de

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN