Yasak Elma 2. sezondan neler olacak? Fox TV Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yasak Elma 2. sezondan neler olacak? Fox TV Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yasak Elma 2. sezondan neler olacak? Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? soruları dizinin 2. sezon fragmanının yayınlanmasından sonra merak edilerek sorgulanmaya başlandı. Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi geçmiş bölümleri izleme linki ve yeni sezon fragmanı haberimizde

Eylül ayının gelmesi ile 'Yasak Elma 2. sezondan neler olacak? Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?' soruları sorulmaya başlandı. Kanal ve dizinimn yapımcı firması yeni bölüm fragmanını sosyal medyada paylaştı. Yazımızda Fox TV'de ekranlara gelen Yasak Elma geçmiş bölümleri izleme linkini ve tanıtım fragmanını bulabilirsiniz.

Fox TV'de izleyici karşısına gelen Yasak Elma dizisinin yeni sezon 13. bölümden ilk fragmanı kanal tarafından sosyal medya hesabında yayınlandı. Diziseverler Yasak Elma 2. sezonda neler olacağını şimdiden araştırıyor. Yasak Elma yeni sezon hakkında her şeyi merak edenler için derledik.

YASAK ELMA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, OnurTuna, Sevda Erginci ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma'nın 2. sezon yayın tarihi de belli oldu. Yasak Elma dizisinin yeni sezona 10 Eylül günü merhaba demesi bekleniyor. 

YASAK ELMA GEÇMİŞ BÖLÜMERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fox TV'de ilk sezonuyla büyük ilgi gören Yasak Elma dizisi, sette taciz iddiasıyla sarsılmıştı. Talat Bulut'un bir set çalışanını taciz ettiği iddiası uzun süre gündeme gelmişti. Talat Bulut, kostüm sorumlusunu taciz ettiği suçlamasıyla ilgili takipsizlik kararı çıkmasının ardından “Yasak Elma” setine dönmüştü. 

YASAK ELMA YENİ SEZON FRAGMANI


YASAK ELMA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Zehra'nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan'la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender'in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender'i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız'a karşı kinlenen Ender'in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

Alihan geçmişte yaşadığı travmalarıyla yüzleşirken, Zeynep'i tamamen kaybedecek olduğunu ve bir karar vermek zorunda olduğunu anlar. Zeynep'i kazanmak isterken vereceği yanlış karar ve Cem'in sürpriz teklifi, Alihan Zeynep ilişkisini tamamen çıkmaza sokacaktır…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN