Yeniden ‘James Bond’ olmaya çok yakın

Yeniden ‘James Bond’ olmaya çok yakın

Yeni bir James Bond rolünü daha kabul etmeyeceğini açıkladıktan sonra yerine kimin geleceği merak konusu olan Daniel Craig’in, rolü yeniden alması için ikna edilmeye yakın olduğu açıklandı.

2005 yılından bu yana ‘James Bond’ karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Craig, bundan sonraki filmlerde James Bond’u canlandırmayı “Ben görevimi tamamladım” diyerek reddetmişti. Bunun üzerine “Yeni James Bond kim olacak?” sorusu gündemdeyken Craig’in yeniden James Bond rolünü oynayacağı iddiası ortaya atıldı.

Filmin yapımcısı Barbara Broccoli “Daniel Craig, bir filmde daha James Bond olması için ikna edilmek üzere” dedi. Şu sıralar Broadway’de ‘Othello’ oyununda rol alan oyuncunun yeniden James Bond olması için film yapımcılarının ısrarlı davrandığı, Daniel Craig’i anlaşma için hazır olana kadar bekledikleri belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN