Yüsra Geyik'ten sokak hayvanları için örnek davranış

Yüsra Geyik'ten sokak hayvanları için örnek davranış

Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen kapakları hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme sosyal sorumluluk projesine ünlü isimlerden yoğun ilgi devam ediyor.

Kanal D ekranlarının 13 yıldır devam eden ve ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’da ‘Zeliş’ karakterini canlandıran oyuncu Yüsra Geyik hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

Bobo isminde 8 yaşında bir köpeği de bulunan Yüsra Geyik, topladığı kapakları getirerek, sokak hayvanları için mama ve su kapları için dönüşüme verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan güzel oyuncu, fotoğraf isteklerini geri çevirmezken, herkesi bu anlamlı projede yer almaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN