Zeynep Elçin: Zorla evlendirilmek üzereyken evden kaçtım

Zeynep Elçin: Zorla evlendirilmek üzereyken evden kaçtım

Şu sıralar Fox Tv'de yayınlanan 'Savaşçı' dizisinde rol alan oyuncu Zeynep Elçin, 18 yaşında zorla evlendirilmek üzereyken Gaziantep'ten İstanbul'a kaçtığını ve ardından oyunculuk yapmaya başladığını anlattı.

Zeynep Elçin, Sözcü Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Ailesinin oyuncu olmasını istemediğini belirten Elçin, "18 yaşından sonra oyunculuk yolculuğuna çıktım. Tecrübesizliğim yüzünden çok sıkıntı yaşadım" dedi.

Genç oyuncu, "Çocukluğunuz nasıl geçti?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Köyde büyüdüm. Babam bizi terk etti. Zorla evlendirilmek üzereyken evden kaçtım ve 18 yaşında Gaziantep'ten İstanbul'a geldim. Bu süreçte pek çok hata yaptım. Çocukluk hayalimdi oyuncu olmak. Üniversitede iktisat üzerine eğitim almayı bırakıp oyuncu olmak için İstanbul'a geldim. Ailemde, İstanbul'a gelip hayat kuran tek kişi benim. Kendimle gurur duyuyorum çünkü bugüne dek kimseye minnet etmedim."  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN