Asimder Başkanı Gülbey: “Fetöcü solcular Karabağ’da”

Asimder Başkanı Gülbey: “Fetöcü solcular Karabağ’da”

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ’ı ziyaret eden Ufuk Uras’ın FETÖ terör örgütü tarafından geçmişte desteklendiğini iddia etti

FETÖ terör örgütünün Türkiye’de dindar kesime ait siyasi partiler dışında Sol düşünceye sahip siyasi partileri de ya parayla yada çeşitli vaatlerle elde ederek Türkiye’de ki çeşitli zarar verici toplumu bölen projelerinde kullandıklarını belirten Asimder Genel Başkanı Gülbey, “6 Mayıs 1965 yılında Ermeni Patriğine yazdığı mektup da ‘1915 senesinde Ermenilere gerçekleşen çok büyük soykırımını lanetle yad etmekten geçemeyeceğim. Katledilen vatandaşları derin bir hassasiyetle saygı ile anıyorum’ diye yazmış ve sözde Ermeni soykırımını kabul etmiştir. FETÖ terör örgütü sözde solcu olan bazı siyasi ve yazarları da para karşılığında alarak bu zihniyete hizmet etmeye başlatmıştır. Şu sözde solcuların başında ÖDP’nin eski genel başkanı ve eski HDP İstanbul milletvekili Ufuk Uras gelmektedir. ABD’ye giderek FETÖ terör örgütünün liderinin elini öptüklerini belirten Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve araştırmacı yazar Sabahattin Önkibar bu isimleri böyle sıralamaktadırlar. Ufuk Uras, Ertuğrul Günay, Ahmet Altan, Baskın Oran, Aydın Engin, Murat Belge, Mete Tuncay, Cengiz Çandar, Eser Karakaş, Ahmet İnsel, Oral Çalışlar, Binnaz Toprak ve medyada çalışıp el öpenler ise, Mahmut Övür, Nagihan Alçı, Mehmet Altan ve bunlar gibi onlarcasını sayabiliriz” dedi.FETÖ terör örgütünün liderinin elini öpen ve hizmet etme sözü veren zihniyete ki bu insanların nerede Türkiye karşıtı ve hükümetlerini karalama politikalarının içerisinde yer aldıklarını söyleyen Asimder Genel Başkanı Gülbey, “Sözde Ermeni soykırımının 101. Yıl dönümü anma programının düzenlendiği İstanbul Taksim meydanında ön saflarda ellerinde faşist Ermeni çete liderlerinin fotoğrafını tutarak timsah göz yaşları döken bu zihniyetler, bugünde Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerini bozmak için ve işgalci Ermeni zihniyetine hizmet etmek için Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ’a izinsiz giriş yaparak Azerbaycan yasalarını ihlal ederek, Türkiye ile Azerbaycan’ı karşı karşıya getirme ihaneti peşindeler. Aldıkları para ve vaatlerin karşılığını ödemeye çalışan bu isimler herkes tarafından bilinirken devletimizin güvenlik kurumları bu şahısları FETÖ terör örgütü üyeliğinden neden işlem yapmamaktadır anlamış değiliz. Asimder Genel Merkezi olarak devletimizin güvenlik kurumlarını bu konuda göreve davet ediyor ve Dağlık Karabağ’ı ziyaret edip meydanlarda sözde Ermeni soykırımı yapıldı diye timsah gözyaşı döken bu şahısları şiddetle kınıyoruz” şeklinde konuştu.

IĞDIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN