Bayındır Memur-Sen Başkanı Tufanoğlu’ndan Asimder’e ziyaret

Bayındır Memur-Sen Başkanı Tufanoğlu’ndan Asimder’e ziyaret

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey’i makamında ziyaret etti

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Iğdır Memur-Sen İl Başkanı Malik Akşit ve Iğdır Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Efkan Aras’ı karşılayan Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Devlet kurumlarında görev yapan memur arkadaşların örgütlendiği sendika kollarını fırsat buldukça Asimder olarak ziyaret ediyoruz. Sendikaların kuruluş amacı memurların özlük haklarını savunma ve koruma olmasının yanı sıra toplumsal konularda da açıklamalar ve çalışma yapmaktır. Ermeni lobisi 1915 yılında yaşanmış olan olayları çeşitli ülkelerde ve Avrupa’da ülkemizi karalayıcı bir propagandaya çevirerek Müslüman Türk milletinin sözde Ermeni soykırımı yaptığı yalanı üzerine karalama kampanyaları yürütmektedir. Asimder genel merkezi olarak diğer sivil toplum kuruluşlardan istediğimiz desteği memur ve işçi sendikalarımızdan da istemekteyiz. Ancak, birlikte olursak bu Ermeni lobisinin yalan ve hain planlarını bozabiliriz” dedi.Sözde Ermeni soykırımı yalanı yayma kampanyası yapan Ermeni lobisi sadece Asimder’in değil tüm Türkiye vatandaşları ile sivil toplum kuruluşlarının meselesi olduğunu söyleyen Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Tufanoğlu, “Asimder’i sözde Ermeni soykırımı meselesinde vermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik eder başarılar dilerim. Bizde sendikasal çalışmalarının yanı sıra ülkemizi ilgilendiren ve karalama kampanyalarına karşı yapılan çalışmaları da desteklemişizdir. Ülkemizin ve hükümetimizin sözde Ermeni soykırımı konusunda düşünce ve tavrı nettir. Bu konunun siyasilerin veya parlamentoların işi olmadığını tarihçilerin işi olduğu ortak bir tarih komisyon kurularak arşivlerin açılıp yeniden incelenmesi gerektiği defalarca belirtilmiş ve açıklanmıştır. Bizde Bayındır Memur-Sen Genel Merkezi olarak bu doğrultuda Asimder Genel Merkezini yaptığı çalışmaları destekliyoruz” şeklinde konuştu.Ziyaretin sonunda Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu’na Türkiye-Azerbaycan ve dernek logosunun bulunduğu masa bayrakları ile Azerbaycan’ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in hayatını anlatan bir kitap hediye etti.

IĞDIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN