Genç ressam duvarlara hayat veriyor

Genç ressam duvarlara hayat veriyor

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde resim öğretmenliği okuyup ve atanamayan Sergen Türkan geçimini sağlamak için kurum ve kuruluşların duvarlarını daha iyi bir görünüm sağlamak için resimler çiziyor

Türkan, resim bölümü bitirdikten sonra atanamadığını hayat şartlarınında zor olduğunu böyle bir işe başlamaya karar verdiğini ifade ederek, "Özellikle belediyelerin çevrede bulunan kötü duvar ve elektrik trafolarındaki kötü görünümü ortadan kaldırmak için bana iş veriyorlar. Aynı zamanda kendi mesleğim olduğu içinde zevkle güzel görüntüler çizmeye çalışıyorum. Aslında bu tür çalışmaların her alanda olması ve özellikle insanlara güzel duygular hissettirmesi bana büyük mutluluk veriyor. Umarım bu tür çalışmalar çoğalır ilçeler şehirler güzel bir görüntüye kavuşur" dedi.

IĞDIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN