Iğdır’da mikrocerrahi operasyonlar yapılabilecek

Iğdır’da mikrocerrahi operasyonlar yapılabilecek

Iğdır Devlet Hastanesinde yağ alma, parmak kopmaları veya doku kayıplarının onarımı için mikrocerrahi operasyonu işlemlerine başlanacağı açıklandı

Konuyla ilgili açıklama yapan Iğdır Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Ali Rıza Yıldırım, “Hastanemizde bir çok estetik ve rekonstrüktif operasyonu başarıyla yapmaktayız. Bunların başında burun estetiği ameliyatları geliyor. Daha sonra göz kapağı germe, kepçe kulak, karın germe, meme büyütme ve küçültme, cilt cilt altı tümörleri ben çıkarılması ve yara izi düzeltilmesi operasyonlarını da başarıyla yapmaktayız. Bugüne kadar Iğdır’da hiç yapılmayan liposakşın ve mikrocerrahi operasyonlarını gerekli ekipmanlar tamamlandıktan sonra en kısa sürede yapmaya başlayacağız. Hastalarımızın başka İllere gitmeden bu tür problemlerine derman olacağız” dedi.

IĞDIR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN