Iğdır’da okul müdürleri toplantısı yapıldı

Iğdır’da okul müdürleri toplantısı yapıldı

Iğdır’da bulunan Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile 2017-2018 öğretim yılı sene başı eğitim öğretim toplantısı yapıldı

Aras Mesleki Teknik Anadolu lisesinde Milli Eğitim Müdürü Mesut Murat Aydoğdu, başkanlığında yapılan Müdürler Kurulu toplantısında, eğitim - öğretimle ilgili genel değerlendirmeler yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayarak gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam eden toplantıda konuşan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Murat Aydoğdu, müdürlerden, öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte hareket etmelerini istedi.Aydoğdu, "Sizlerin sadece birer yönetici olmasını değil, birer lider olmasını istiyorum. Öğrenci ve öğretmenlerle olan ilişkileriniz konusunda da liderlik vizyonunuzu ön planda tutmanızı bekliyorum. Bulunduğunuz ortamda bir takım ruhu oluşturun. Öğretmenlerle, velilerle ve öğrencilerle takım ruhu içerisinde olun. Klasik yaklaşımlarla durağan bir eğitimden çıkarak sevgi kültürüne dayalı ve iletişimi iyi olan yöneticiler olma yolunda gayretler sarf edin. Yönetmeliğin gerektirdiği işlerin yanında, farklı bir yaklaşım ve liderlik anlayışıyla okulunuzu başarıya ulaştırmanızı bekliyorum." dedi.

IĞDIR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN