Iğdırlı fotoğraf sanatçısından örnek davranış

Iğdırlı fotoğraf sanatçısından örnek davranış

Iğdır’da profesyonel anlamda fotoğrafçılık yapan Mehmet Özcan, sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya ile 6 saatte 400 ayakkabı toplayarak madde bağımlılığından kurtularak spora başlayan genç ve çocuklara dağıttı

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile kendinden sıkça bahsettiren Iğdırlı profesyonel fotoğraf sanatçısı Mehmet Özcan, önceki yıllarda da durumu iyi olmayan çocuklar için Türkiye geneli bot kampanyası başlatmış, “Çocuklarımız Üşümesin” kampanyası ile binlerce bot dağıtmıştı.“6 saatte 400 ayakkabı topladı”Sosyal medya üzerinden yardıma muhtaç, bağımlı ve yetim çocuklar için başlattığı kampanya ile 6 saatte 400 ayakkabı topladığını belirten fotoğraf sanatçısı Mehmet Özcan, “bu güne kadar birçok sosyal sorumluluk projesi başlattım. Hepsini de takipçilerim sayesinde başarıyla sonuçlandırdık. Bugün de madde bağımlısı gençler, durumu iyi olmayan ve yetim çocuklarımıza yardımda bulunduk. Bundan sonrada bu tür sosyal projeler yapmaya devam edeceğim" dedi.

IĞDIR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN