FETÖ’nün askeri mahrem yapılanması operasyonunda 5 tutuklama

FETÖ’nün askeri mahrem yapılanması operasyonunda 5 tutuklama

Isparta merkezli 10 ilde FETÖ/PDY’nin ’askeri mahrem yapılanması’na yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15 şüpheliden 5’i tutuklandı

FETÖ/PDY’nin ‘askeri mahrem yapılanması’na yönelik Isparta merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 kişiye ek olarak, 1 astsubay ve 1 ihraç askeri öğrenci daha gözaltına alınarak sayı 15’e yükseldi. Daha önce gözaltına alınan şüphelilerle birlikte emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Isparta Adliyesi’ne sevk edilen 6’sı astsubay, 5’i teğmen ve 4’ü ihraç askeri öğrenciden oluşan 15 şüpheli, mahkemeye sevk edildi.Hakim karşısına çıkarılan 2’si teğmen, 3’ü astsubay olmak üzere toplam 5 kişi tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 10 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

ISPARTA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN