Isparta’da şiddetli yağış 25 evde zarara yol açtı

Isparta’da şiddetli yağış 25 evde zarara yol açtı

Isparta’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış merkeze bağlı Büyük Hacılar ve Küçük Hacılar köyünde su baskınlarına neden oldu

Şiddetli yağışta Büyük Hacılar köyünden geçen dere kanalına rağmen kanal yanından geçen yoldan gelen selin görüntüsü cep telefonu kameralarına yansıdı. İki köyde 25 ev hasar görürken herhangi bir can kaybı ve evcil hayvan telefi olayı yaşanmadı. Su baskını sırasında yollarda çökmeler yaşandıIsparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber ile birlikte şiddetli yağıştan etkilenen köylere gitti. Vali Günaydın, köy halkı ile beraber iki köyde yaşanan su baskını ile ilgili incelemede bulundu. DSİ Bölge Müdürü Berber, Vali Günaydın’a yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Günaydın, projeleri hazırlanan taşkın koruma işinin bir an önce ihalesi yapılarak gerekli tedbirlerin alınması konusunda talimat verdi. AFAD yetkilileri hasar tespit çalışmalarına başlarken, Özel İdare ekipleri de yol düzenleme çalışmalarına başladı.

ISPARTA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN