MESEM’den kariyer günü etkinliği

MESEM’den kariyer günü etkinliği

Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Müdürlüğünce, çırak öğrencilerin motivasyonu ve iş disiplinini artırmak, mesleklerinde başarılı esnafların tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanmalarını amacıyla ‘Kariyer Günü Etkinlikleri’ düzenledi

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erfidan çırak öğrencilerle bir araya gelerek meslekleri hakkında bilgiler verdi. Kariyer günü etkinliğine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Karakaya da katıldı. Katılımcılar, çırak ve kalfaların kendi meslek alanları ile ilgili olarak, başarılı olabilmeleri için tavsiyelerde bulundu.Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, çırak öğrencilere işyeri açmak için hangi yolları izleyeceklerini, işlemlerin devamı ve başarısı için nelere dikkat etmeleri gerektiğiyle ilgili bilgiler verdi.S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, çırak öğrencilere, meslek hayatlarında sabırlı ve azimli olmalarının önemini anlatırken, esnafların kredi çekebilme şartları hakkında bilgilendirme yaptı.Çırak öğrenci ve kalfalar tarafından son derece faydalı olan bu etkinlikleri sürdüreceklerini söyleyen, Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Karatuğ, "İlçemizin ileri gelen esnaflarıyla, çıraklarımızı buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

ISPARTA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN