Otomobilde uyuşturucu partisine polisi baskını

Otomobilde uyuşturucu partisine polisi baskını

Isparta’da devriye görevi yaparken bir araçtan şüphelenen polis ekipleri, 3 kişinin uyuşturucu partisi yaptığı öne sürülen otomobilde ayrı şekillerde paketlenmiş eroin, metamfetamin ve kubar esrar maddesi ele geçirdi

Otomobilde yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gece saat 03.00 sıralarında Dere Mahallesi Gölcük Yolu üzerinde devriye görevi yapan Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı sivil Cinayet Bürosu ekipleri, 10 plakalı bir otomobil içerisinde bulunan şahısların uyuşturucu kullandığını gördü. Aracın yanına giden sivil ekipler, 3 şahıs ile birlikte uyuşturucu madde kullanımında kullanılan 2 adet aparat ile 3,32 gram kubar esrar ve ayrı bir pakette bulunan 1,85 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Araştırmayı derinleştiren ekipler, Narkotik Suçlarla Mücadele birimlerine bağlı hassas burunlu dedektör köpek talebinde bulundu. Dedektör narkotik köpeğinin ekiplerle birlikte yaptığı aramalarda ise paketlenmiş şekilde 5,62 gram kubar esrar, 2,42 gram metamfetamin, ayrı şekilde paketlenmiş 1 gram ve 0,78 gram eroin, yine farklı şekilde paketlenmiş 2,52 gram ve 1,08 gram şeklinde kubar esrar maddesi daha ele geçirildi.Olayla ilgili araçta bulunan H.G. (39), M.Y. (45) ve K.T. (40) isimli şüpheliler "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçuyla yakalanarak emniyete sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yakalanan şüphelilerin daha sonra Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.Öte yandan, 3 şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

ISPARTA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN