SDÜ ile Atılım Üniversitesi arasında MŞMM mutabakatı

SDÜ ile Atılım Üniversitesi arasında MŞMM mutabakatı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Atılım Üniversitesi arasında analiz ve simülasyon programlarının kullanımı konusunda mutabakata varıldı

SDÜ Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETEM) tarafından Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi tanıtım semineri düzenlendi. YETEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi (MŞMM) Müdürü Dr. Besim Baranoğlu, Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi hakkında bilgi verdi.YETEM ve Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği olanaklarının da ele alındığı etkinlikte, SDÜ ve YETEM’deki öğretim elamanlarının Atılım Üniversitesi’nde bulunan analiz ve simülasyon programlarından internet üzerinden ücretsiz olarak faydalanabilmesi konusunda mutabakata varıldı.Atılım Üniversitesi sarf malzemelerini tedarik etmek şartıyla SDÜ lisansüstü öğrencilerine gerekli eğitimler verilerek MŞMM’deki makine ve cihazları kullanmaları hususunda da görüş birliği oluşturuldu.

ISPARTA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN