Yönetmen Metin Günay’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Yönetmen Metin Günay’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Isparta’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Diriliş Ertuğrul’un yönetmeni Metin Günay’ın babası Muhsin Günay son yolculuğuna uğurlandı

Eski Aydoğmuş belediye başkanı ve emekli öğretmen Muhsin Günay için Isparta Mimar Sinan Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ile yönetmen Metin Günay ve akrabaları katıldı. Cenazeye ayrıca, Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da çiçek gönderdi.Kılınan cenaze namazının ardından Günay’ın cenazesi memleketi Keçiborlu ilçesi Aydoğmuş köyüne gönderildi.Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bir süredir tedavi gören Diriliş Ertuğrul dizisinin yönetmeni Metin Günay’ın babası Keçiborlu Aydoğmuş eski belediye başkanı ve emekli öğretmen Muhsin Günay, dün hayatını kaybetmişti.

ISPARTA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN