17 kişinin yakalandığı suç örgütü operasyonunun görüntüleri ortaya çıktı

17 kişinin yakalandığı suç örgütü operasyonunun görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul’da organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen ve 17 şüphelinin yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 Aralık’ta yer altı örgütüne yönelik operasyon düzenlemiş, kendilerini ‘Sarallar’ üyesi olarak tanıtıp 24 farklı ‘yağma’ ve ‘tehdit’ suçlarına karıştıkları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alınmıştı. Silahlar, yüzlerce mermi ve piyasa değeri 1 milyon lirayı bulan çek ve senetlerin ele geçirildiği baskınlara ilişkin operasyon görüntüleri ortaya çıktı. Polis kameralarınca kayda geçen görüntülerde, baskın yapılan adresler ve araçlardaki arama faaliyetleri yer alıyor. Organize polisince gerçekleştirilen operasyonlarda para kasalarına gizlenmiş silah ve mermilerin ele geçirilme anları yer alıyor.Öte yandan operasyonda yakalanan 17 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından bu sabah Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine sevk edilmişti.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN