9. Uluslararası Barikat Film Festivali

9. Uluslararası Barikat Film Festivali

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Türkiye’de ve dünyada engellilerin sanatla buluştuğu ilk film festivali olan Uluslararası Barikat Film Festivali başlıyor

Barikat Sanat Atölyesi Derneğinin düzenlediği festival, Yeniyüzyıl Üniversitesi iş birliği ve Zeytinburnu Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılıyor.

Festivalde bugün, Mecidiyeköy Cevahir AVM önünden saat 10.00’da toplanılıp, 11.00’de tüm engelli grupları, gönüllü bisikletçiler, siyasiler, kültür ataşelerinin katılımı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçilerek şehitlerimizi anmak üzere şehitliğe karanfiller bırakıldı ve Üsküdar İskele Meydanı’nda son bulacak Sessiz Çığlık Bisiklet Etkinliği gerçekleştiriliyor.Öte yandan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü saat 15.00‘te Zeytinburnu Merkez Efendi Spor Tesisinde Görme Engelli Milli Futbol Takımı (FUTSAL) maçı düzenlenecek. 4 Aralık Salı günü 16.00 - 18.00 saatleri arasında ise Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde film gösterimi ve ÇİSEM konseri ile festival son bulacak.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN