A Milli Basketbol Takımı Slovenya’yı 86-77 mağlup etti

A Milli Basketbol Takımı Slovenya’yı 86-77 mağlup etti

2019 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda Slovenya’yı 86-77 mağlup etti

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda Slovenya mücadelesini 86-77’lik skorla kazandı. Slovenya karşısında mücadeleye milliler, Scottie Wilbekin, Doğuş Balbay, Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Ege Arar beşiyle başladı. İlk periyotu 22-20 önde tamamlayan milliler, devreye de 41-38’lik skorla önde girdi. Karşılaşmanın final periyotuna 67-59 önde giren ay-yıldızlılar, son anları çekişmeli geçen mücadelede parkeden 86-77 galibiyetle ayrıldı.Millilerde Furkan Korkmaz 24, Scottie Wilbekin 22, Cedi Osman 19 ve Ersan İlyasova 14 sayı ile takımına katkı verdi.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN