A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın rakibi Avustralya 2’de 2 yaptı

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın rakibi Avustralya 2’de 2 yaptı

FIBA 2018 Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye ile aynı grupta bulunan Avustralya, ikinci maçta Arjantin’i 84-43’lük skorla mağlup etti ve 2’de 2 yaptı

İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenen FIBA 2018 Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası B Grubu’nda mücadele eden Avustralya, ikinci maçında karşı karşıya geldiği Arjantin’i 84-43’lük skorla mağlup etti. B Grubu’nda oynadığı ikinci maçında Arjantin ile karşılaşan Avustralya, mücadelenin ilk yarısını 40-13 ile kapatırken, karşılaşmadan da 41 sayılık fark ile parkedengalip ayrıldı. Avustralya takımında 24 sayı kaydeden Liz Cambage mücadelede takımın en üretken ismi olurken, Arjantin’de ise Macarena Rosset 13 sayı kaydederek, takımına en fazla katkı yapan oyuncu oldu.B Grubu’nun güçlü takımlarından Avustralya üçüncü mücadelesinde yarın A Milli Basketbol Takımı ile mücadele edecek. Şampiyona öncesinde düzenlenen hazırlık maçında Avustralya ay-yıldızlılar, 73-56’lık skorla mağlup etmişti.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN